Skip to content

Month: April 2024

ДИЈАЛОШКИ СЕСИИ // 005 // Давид Златевски + Ана Стојанова

Нашите Скала студенти си прават муабет на розевиот кауч! Отвараме теми важни и блиски за нашата сегашност.  

Реални проекти: Сакав да го покажам сето мое знаење кое го стекнав на предавањата!

Разговараме со нашите студенти: Елена Трајчева, Давид Златевски и Марија Шестакова, студенти на Академијата за графички дизајн, за

Студентски искуства // Јована Николовска

Јована Николовска, студентка на Академијата за графички дизајн во „Скала“, го претпочита современиот и енергичен стил на изразување.
скала-илустрација-зоран кардула-академии-графички дизајн-ux ui-визуелни уметности

Реални проекти: Чест е да се соработува со менторот Зоран Кардула!

Разговараме со нашите студенти: Крсто Глигорјадис, Христина Ѓорѓиевска, Ана Стојанова и Маринела Миланова, студенти на Академијата за визуелни
реални проекти-студенти-академии за дизајн-графички дизајн-визуелни уметности-фотографија-скала

Со помош на менторот го разбрав целиот процес и комуникација

Разговараме со нашите студенти: Стефан Божиновски, Николија Стојановска и Стефан Божаров, студенти на Академијата за визуелни уметности и
студентски искуства-сара андоновска-скала-џолев-академија за ux ui дизајн

Студентски искуства // Сара Андоновска

Сара Андоновска има 18 години, ученичка е во скопската гимназија „Раде Јовчевски -Корчагин“, во математичкото подрачје и е

Што е потребно за да започнеш кариера во HR?

На 4 април, се одржа вториот од низа настани во организација на „Скала“, одржан во просториите на „Startup

ДИЈАЛОШКИ СЕСИИ // 004 // Ивана Јосифоска + Теона Милева

Нашите Скала студенти си прават муабет на розевиот кауч! Отвараме теми важни и блиски за нашата сегашност.  
панел дискусија-академија за дигитален маркетинг-скала-џолев

Од идеја до вирален тренд -како да изградите креативен mindset? -маркетинг панел дискусија

Неодамна се случи првиот од низа панел-дискусии во организација на „Скала“, овојпат со фокус на тема од областа
×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме:

×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме: