Skip to content

Category: Проекти

скала-џолев-добро утро креативци

Повеќе од 500 ентузијасти го посетија Патронатот на Скала

Повеќе од 500 ентузијасти за кариерни промени, прогресивни трагачи по актуелните знаења и љубители на нови искуства, забава

Менторите ми беа поттик да се подобрувам

Разговараме со нашите студентки: Леона Бибановска, Татјана Гиновска и Радмила Давидовиќ–Настев, студенти на Академијата за моден дизајн, за
отворени денови-скала-џолев-академии-дизајн-технологија

Прва средба „Отворени денови“, зборувавме за отворените можности!

На едно место се собраа сите млади ентузијасти, подготвени за нови образовни и професионални подвизи и дел од

Реални проекти: Стекнатиот принцип на работа продолжувам да го применувам во идни проекти

Разговараме со нашите студентки: Теона Милева, Маја Петревска и Елена Петковска студенти на Академијата за UX/UI+ дизајн, за
скала веб дизајн графички студенти хакатон

Скала-студентите наградени на Startup Weekend Ohrid!

Од 26-28 април се одржа Startup Weekend Ohrid, во организација на Startup Од 26-28 април се одржа Startup

Реални проекти: Сакав да го покажам сето мое знаење кое го стекнав на предавањата!

Разговараме со нашите студенти: Елена Трајчева, Давид Златевски и Марија Шестакова, студенти на Академијата за графички дизајн, за
скала-илустрација-зоран кардула-академии-графички дизајн-ux ui-визуелни уметности

Реални проекти: Чест е да се соработува со менторот Зоран Кардула!

Разговараме со нашите студенти: Крсто Глигорјадис, Христина Ѓорѓиевска, Ана Стојанова и Маринела Миланова, студенти на Академијата за визуелни
реални проекти-студенти-академии за дизајн-графички дизајн-визуелни уметности-фотографија-скала

Со помош на менторот го разбрав целиот процес и комуникација

Разговараме со нашите студенти: Стефан Божиновски, Николија Стојановска и Стефан Божаров, студенти на Академијата за визуелни уметности и

Што е потребно за да започнеш кариера во HR?

На 4 април, се одржа вториот од низа настани во организација на „Скала“, одржан во просториите на „Startup
панел дискусија-академија за дигитален маркетинг-скала-џолев

Од идеја до вирален тренд -како да изградите креативен mindset? -маркетинг панел дискусија

Неодамна се случи првиот од низа панел-дискусии во организација на „Скала“, овојпат со фокус на тема од областа
×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме:

×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме: