Skip to content

Category: Корисно

ВЕБИНАР: Што е Product owner во IT индустрија?

Зборуваме за што е потребно да започнеш кариера како Product Owner! Месец април во Скала броеше неколку настани
×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме:

×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме: