Skip to content

Category: Алумни

Лазар Зарифовски-визуелни-уметности-академија-скала

Скала ми беше одлична отскочна даска

Се сретнавме на пауза од работа со Лазар Зафировски на кафе и колач, да поразговараме за неговото работно
антонио станков-академија за визуелни уметности-скала

Благодарен сум што направив избор да студирам во Скала

Отидовме на пауза кај Антонио Станков, во концепт ирис студиото – Коларете (Collarette) во Ист Гејт мол. Антонио

Ја „уживам“ целата привилегија на Академијата за графички дизајн – На пауза со Mартина од „DO:MORE“

Академијата за графички дизајн ми помогна уште повеќе да ја засакам уметноста на начин што станав свесна за

Работам на комбинирање на различни парчиња облека, од Gucci до Calvin Klein – На пауза со Теа Клинчарова од „Stylitics“

Низ разговорот со Теа, сфативме дека таа всушност направила огромна промена на својата кариерна ориентација, а првиот чекор

„Уживам да работам проекти надвор од комфор зоната“- На пауза со Александра Азманова, UX/UI+ дизајнерка

„На пауза со“... е рубрика во која си зборуваме со наши тековни или алумни студенти кои имаат што

Работам со многу брендови и секој ден е предизвик! – На пауза со Бојан Матејин од „Публицис“

Првата пауза му припадна на Бојан Матејин, наш алумни студент на Академијата за визуелни уметности, кој неколку години
×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме:

×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме: