Skip to content

Month: April 2023

Division ни „собра“ единаесет студенти од „Скала“!

Зборувавме со Марија Степановска, Теоман Максут и Виолета Ристеска, наши алумни студенти на Академијата за UX/UI, сите вработени

„Уживам да работам проекти надвор од комфор зоната“- На пауза со Александра Азманова, UX/UI+ дизајнерка

„На пауза со“... е рубрика во која си зборуваме со наши тековни или алумни студенти кои имаат што

Разговор со Дејан Џолев, основачот на „Скала“ –Школа за дизајн

Околу темата за неформалното образование, креативните правци и можностите за студентите, позборувавме со основачот на „Скала“, Школата за

Студентски осврт сo Немања, Андреј, Андреа и Ана, студенти на Академијата за графички дизајн, UX/UI+ дизајн и визуелни уметности

Разговаравме со нашите студенти Немања, Андреј, Андреа и Ана, студенти на Академијата за графички дизајн, Академијата за UX/UI|+

Работам со многу брендови и секој ден е предизвик! – На пауза со Бојан Матејин од „Публицис“

Првата пауза му припадна на Бојан Матејин, наш алумни студент на Академијата за визуелни уметности, кој неколку години

Тековни студенти на Скала се вработуваат уште во вториот семестар!

Неколку студенти од Скала-Школата за дизајн од различни Академии, успешно ја почнаа својата работна позиција на неколку места,

Оваа пролет во Скала: 12 вработувања, Филмски фестивали, Фанк шуи…

Прочитајте за успесите на нашите студенти и случувања кои ги одбележаа во последно време. Прочитајте и за активностите

Студентски осврт сo Сара, Александра и Марија, студенти на Академијата за графички дизајн

Разговаравме со Сара, Александра и Марија, студенти на Академијата за графички дизајн за нивниот семестрален проект по предметот

Студентски осврт сo Ана, Ангелче и Јована, студенти на Академијата за графички дизајн и визуелни уметности

Разговаравме со нашите студенти Ана, Ангелче и Јована за нивниот семестрален проект по предметот фотографија: „Рекреација на култно
×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме:

×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме: