Skip to content

Category: Дијалошки сесии

ДИЈАЛОШКИ СЕСИИ // 005 // Давид Златевски + Ана Стојанова

Нашите Скала студенти си прават муабет на розевиот кауч! Отвараме теми важни и блиски за нашата сегашност.  

ДИЈАЛОШКИ СЕСИИ // 004 // Ивана Јосифоска + Теона Милева

Нашите Скала студенти си прават муабет на розевиот кауч! Отвараме теми важни и блиски за нашата сегашност.  
×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме:

×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме: