Skip to content

ДИЈАЛОШКИ СЕСИИ // 004 // Ивана Јосифоска + Теона Милева

Нашите Скала студенти си прават муабет на розевиот кауч!
Отвараме теми важни и блиски за нашата сегашност.

 

 

 

 

Студенти: Ивана Јосифоска и Теона Милева
Академија: UX/UI+ дизајн

Зборуваме за: Работа од дома?

 

 

Уписите на Академијата за UX/UI+ дизајн се во тек!
Погледни повеќе на следниот линк!
Или пак закажи средба!

×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме:

×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме: