Skip to content

Category: Скала на терен

Македонската опера и балет, отворена за студентите на „Скала“

Студентите од Академијата за моден дизајн, имаа екслузивна можност да влезат „зад сцената” и да посведочат на создавањето

„Скала“ во стратешко пријателство со „Zara Home“

Продолжуваме со ширење на партнертсвата во областа на креативните индустрии! Со нашиот новпријател Zara Home, планираме низа креативни
×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме:

×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме: