Skip to content

Category: Хакатони

скала веб дизајн графички студенти хакатон

Скала-студентите наградени на Startup Weekend Ohrid!

Од 26-28 април се одржа Startup Weekend Ohrid, во организација на Startup Од 26-28 април се одржа Startup

„Скалаџии“ со победничко решение на хакатонот „Технологија во функција на хуманост“

Од први до трети декември, во новиот коворкинг-простор на „Стартап клуб“ -Скопје, се одржа првиот хакатон за дигитализација
×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме:

×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме: