Skip to content

Category: Месечен билтен

Оваа есен, во „Скала“: интернационални награди, 6 изложби и еден куп настани

Прочитајте за успесите на нашите студенти и ментори, како и случувањата коишто го одбележаа изминатиот период. Вклучивме и

Ова лето ќе биде запаметено по…

Прочитајте за активностите на нашите ментори, нашата школа, но и информации од формален и неформален карактер. Ова лето

Оваа пролет во Скала: 12 вработувања, Филмски фестивали, Фанк шуи…

Прочитајте за успесите на нашите студенти и случувања кои ги одбележаа во последно време. Прочитајте и за активностите
×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме:

×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме: