Skip to content

Category: Студентски искуства

мина кузмановска-скала-академија-за-ентериер-и-продукт-дизајн

Студентски искуства // Мина Кузмановска

Мина Кузмановска е студентка на Факултетот за дизајн и технологија на мебел и ентериер во Скопје и истовремено

Студентски искуства // Јована Николовска

Јована Николовска, студентка на Академијата за графички дизајн во „Скала“, го претпочита современиот и енергичен стил на изразување.
студентски искуства-сара андоновска-скала-џолев-академија за ux ui дизајн

Студентски искуства // Сара Андоновска

Сара Андоновска има 18 години, ученичка е во скопската гимназија „Раде Јовчевски -Корчагин“, во математичкото подрачје и е
×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме:

×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме: