Skip to content

Category: Ментор vs. Студент

скала-студент-ментор-академија-за-ux-ui-дизајн

Поткаст: Студент VS. Ментор [Е04] // Тиана Димова VS. Благој Ѓелевски [UX/UI+ дизајн]

Студентите испрашуваат – менторите одговараат! „Студент VS ментор“ е видео-рубрика, каде што студентите на SKALA имаат можност да
студент вс меснтор-скала скул-џолев-поткаст

Поткаст: Студент VS. Ментор [Е03] // Андреј Арсенков VS. Гоце Кралевски [Визуелни уметности]

Студентите испрашуваат - менторите одговараат! „Студент VS Ментор“ е нашата нова видео рубрика каде што студентите на SKALA
студент вс меснтор-скала скул-џолев-поткаст

Поткаст: Студент VS. Ментор [Е02] // Катерина Тошева VS. Никола Булески [Моден дизајн]

Студентите испрашуваат - менторите одговараат! „Студент VS Ментор“ е нашата нова видео рубрика каде што студентите на SKALA
студент вс меснтор-скала скул-џолев-поткаст

Поткаст: Студент VS. Ментор [Е01] // Немања Пејиќ VS. Гордана Вренцоска [Графички дизајн]

Студентите испрашуваат - менторите одговараат! „Студент VS Ментор“ е нашата нова видео рубрика каде што студентите на SKALA
×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме:

×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме: