Skip to content
скала-студент-ментор-академија-за-ux-ui-дизајн

Поткаст: Студент VS. Ментор [Е04] // Тиана Димова VS. Благој Ѓелевски [UX/UI+ дизајн]

Студентите испрашуваат – менторите одговараат!


„Студент VS ментор“
е видео-рубрика, каде што студентите на SKALA имаат можност да поразговараат еден на еден со менторите и да ги прашаат згодни и незгодни прашања.

 

 

АКАДЕМИЈА: UX/UI+ дизајн [погледни повеќе]
ПРЕДМЕТ: WordPress
МЕНТОР: Благој Ѓелевски
СТУДЕНТ: Тиана Димова

— —
Благој Ѓелевски е експерт во веб-дизајн и SEO со повеќегодишно професионално искуство како веб-дизајнер за домашни и странски клиенти. Благој е препознатлив по неговото менаџирање и креирање на SEO-кампањи, а неговото портфолио опфаќа и големо искуство во дигиталниот маркетинг. Неговите широки познавања и значителни резултати во овие области го носат кон следниот чекор во неговата кариера -основање на Агенцијата за дигитален маркетинг – Tivius.

 

VS.

 

Тиана Димова, студент по информатички науки и компјутерски инженерство со особена пасија кон музиката и дизајнот. Нејзината мултидисциплинарна позадина и искуства ја отсликуваат како личност што континуирано сака да создава и твори, како дизајнер така и како текстописец. Денес таа е алумни студент на Академијата за UX/UI + дизајн во Скала и несомнено ја освојува сцената со нејзиниот талент.

— —
АКАДЕМИЈА ЗА UX/UI+ ДИЗАЈН
Уписите се во тек!

 

×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме:

×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме: