Skip to content

Category: Успешни приказни

На пракса во „Скала“ – не ми се веруваше!

Нашите студенти се активно вклучени во работни активности. Голем број од овогодинешните студенти сè уште посетуваат пракса кај

Од пракса до договор за вработување!

Преку 70 студенти од Скала-Школата за дизајн, започнаа со пракса во креативните индустии. Вистинска можност да го искористат

Вработени на последниот час – студенти од Академијата за UX/UI дизајн

За искуството во Vendor, соработката со колегите и добрите практики научени од Академијата поразговаравме со Ирина Чабуковска, Ивана

Тековни студенти на Скала се вработуваат уште во вториот семестар!

Неколку студенти од Скала-Школата за дизајн од различни Академии, успешно ја почнаа својата работна позиција на неколку места,
×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме:

×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме: