Skip to content

Month: October 2023

Најголемата студентска изложба за дизајн!

На 13 октомври се случи финалната изложба на студентите од aкадемиите за графички дизајн, визуелни уметности, моден дизајн,

На пракса во „Скала“ – не ми се веруваше!

Нашите студенти се активно вклучени во работни активности. Голем број од овогодинешните студенти сè уште посетуваат пракса кај

„ГЛАС НА НОВАТА СЦЕНА“ – Финална дизајн-изложба

Со голема радост ви ја претставуваме финалната изложба на студентите од академиите за графички дизајн, визуелни уметности, моден

Новите таленти беа центар на вниманието со иновативните колекции на Модниот Викенд Скопје

Fashion Weekend Skopje од година на година ја негува и зајакнува соработката со Скала, изложувајќи го талентот на
×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме:

×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме: