Skip to content

Category: Реални проекти

Менторите ми беа поттик да се подобрувам

Разговараме со нашите студентки: Леона Бибановска, Татјана Гиновска и Радмила Давидовиќ–Настев, студенти на Академијата за моден дизајн, за

Реални проекти: Стекнатиот принцип на работа продолжувам да го применувам во идни проекти

Разговараме со нашите студентки: Теона Милева, Маја Петревска и Елена Петковска студенти на Академијата за UX/UI+ дизајн, за

Реални проекти: Сакав да го покажам сето мое знаење кое го стекнав на предавањата!

Разговараме со нашите студенти: Елена Трајчева, Давид Златевски и Марија Шестакова, студенти на Академијата за графички дизајн, за
скала-илустрација-зоран кардула-академии-графички дизајн-ux ui-визуелни уметности

Реални проекти: Чест е да се соработува со менторот Зоран Кардула!

Разговараме со нашите студенти: Крсто Глигорјадис, Христина Ѓорѓиевска, Ана Стојанова и Маринела Миланова, студенти на Академијата за визуелни
реални проекти-студенти-академии за дизајн-графички дизајн-визуелни уметности-фотографија-скала

Со помош на менторот го разбрав целиот процес и комуникација

Разговараме со нашите студенти: Стефан Божиновски, Николија Стојановска и Стефан Божаров, студенти на Академијата за визуелни уметности и

Ќе може ли една порција микропластика и чаша вода?

Ви споделуваме дел од искуството на студентите од Академијата за графички дизајн низ разговорот со Валентина Ѓорѓиева, Давид

Студентите од Академијата за ентериер дизајн, со предлог решенија за стан во Центар

Зборувавме со студентите Ивана Латинска, Николина Тасевска и Стефани Андова од Академијата за ентериер и продукт-дизајн за нивниот

Од атељето на Скала до модна писта!

Зборуваме со Снежана Ефкоска, Орце Наумовски и Тиана Јовиќ за нивниот семестрален проект на Академијата за моден дизајн,

Студентите од „Скала“ со визуелна порака за загаденоста на охридскиот брег

Една од примените на дизајнот е тоа што треба да облагородува, но и да предизвикува бунт. Треба да

Од развој на скица до дизајн на парче мебел

Разговаравме со студентите од Академијата за ентериер и продукт дизајн, Николина Тасевска, Стефани Андова и Наталија Ангеловска, за
×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме:

×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме: