Skip to content

Month: September 2023

Важноста на networking-от и успехот на студентите од Академијата за Ux/Ui+ дизајн

Денес ви споделуваме убави вести од тројца наши студенти, како резултат на физичкото образование и познаствата на студентите

Од пракса до договор за вработување!

Преку 70 студенти од Скала-Школата за дизајн, започнаа со пракса во креативните индустии. Вистинска можност да го искористат
скала студенти академија графички дизајн веб ентериер мода

Стипендистите ве повикуваат на последен повик за стипендии!

На првиот отворен повик за стипендии, за учебната 2023/24 год. доделивме 12 стипендии, од коишто 4 целосни и

ФОТО-ИМПРЕСИИ // „Дизајн & Коктели“ -дружба со најголемата дизајн заедница!

Ги собравме на едно место младите креативци, подготвени за нови образовни и кариерни почетоци и дел од нашите
студент вс меснтор-скала скул-џолев-поткаст

Поткаст: Студент VS. Ментор [Е03] // Андреј Арсенков VS. Гоце Кралевски [Визуелни уметности]

Студентите испрашуваат - менторите одговараат! „Студент VS Ментор“ е нашата нова видео рубрика каде што студентите на SKALA

ОТВОРЕН ДЕН: Дизајн + Коктели!

Дизајн & Коктели е отворен настан, наменет за сите оние кои сакаат да се запознаат со програмите, менторите
студент вс меснтор-скала скул-џолев-поткаст

Поткаст: Студент VS. Ментор [Е02] // Катерина Тошева VS. Никола Булески [Моден дизајн]

Студентите испрашуваат - менторите одговараат! „Студент VS Ментор“ е нашата нова видео рубрика каде што студентите на SKALA
×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме:

×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме: