Skip to content

Month: December 2023

Среде Скала високо – поклони рој!

Продолжуваме со ширење на партнертсвата во областа на креативните индустрии! Со нашиот новпријател Zara Home, планираме низа креативни

Скалаленд и волшебниот свет на знаењето

Среќна Нова година драги Скалаџии и Скалаџики. Ве очекуваме, вратите во Скалаленд се отворени за сите кои се

„Скалаџии“ со победничко решение на хакатонот „Технологија во функција на хуманост“

Од први до трети декември, во новиот коворкинг-простор на „Стартап клуб“ -Скопје, се одржа првиот хакатон за дигитализација

„Скала“ во стратешко пријателство со „Zara Home“

Продолжуваме со ширење на партнертсвата во областа на креативните индустрии! Со нашиот новпријател Zara Home, планираме низа креативни
×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме:

×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме: