Skip to content

Month: January 2024

Македонската опера и балет, отворена за студентите на „Скала“

Студентите од Академијата за моден дизајн, имаа екслузивна можност да влезат „зад сцената” и да посведочат на создавањето

Оглас за вработување

Согласно потребите, „Скала“ објавува оглас за проширување на својот тим, односно за вработување на: Административен асистент и Финансиски
×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме:

×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме: