Skip to content

Отворени денови во Скала

Долгоочекуваните отворени денови на Академиите во Скала се тука!

Запознај ги менторите, твоите идни колеги и уживај во коктели заедно со тимот на Скала.

Ќе разговараме за можностите за раст и развој за време и по завршување на Академија во Скала, иновативниот и интерактивен пристап на предавања + можности за пракса и вработување.

Те очекуваме на 21ви и 22ри мај!

18:00ч. // Јавна соба [50та дивизија, 22], приземје и први кат.

 

АКАДЕМИИ ЗА ДИЗАЈН:

АКАДЕМИИ ЗА ТЕХНОЛОГИЈА И КОМУНИКАЦИИ:

 

▷▷ ПРИЈАВУВАЊЕТО е бесплатно со регистрација на следниов линк: https://skala.edu.mk/otvoreni-denovi-vo-skala/ 

 

— —

АГЕНДА:

18:00ч. – 18:15ч.
Се сместуваме удобно и порачуваме коктел по избор

18:15ч. – 19:15ч.
Отворена дискусија и размена на личните искуства со дел од менторите на Академијата.

19:15ч. – 20:00ч.
Неформално дружење помеѓу гостите, менторите и тимот на Скала.

 

[ДЕН 1]
► 21 Мај // Јавна соба [50та дивизија, 22], прв кат

▷▷ Академија за Графички дизајн / Визуелни уметности / Фотографија

• Зоран Кардула // [Popstar] Илустратор;
• Гордана Вренцовска  // Декан / Професор Факултет за арт и дизајн;
• Дејан Џолев // Основач и CEO на Skala School;
• Гоце Кралевски // Филмски продуцент / Филмски монтажер DNF Films

 

► 21 Мај // Јавна соба [50та дивизија, 22], приземје

▷▷ Академија за Моден дизајн

• Никола Булевски Буле //Универзитетски професор / Специјалист за конструкција на облека „Bella” + „Nikola Buleski – Bule“;
• Александар Ношпал // Костимограф и моден дизајнер;

▷▷ Академија за Ентериер и продукт дизајн

  • Илија Паунков // Ентериер дизајнер;
  • Апостол Тноковски // [Popstar] Продукт дизајнер.

 

[ДЕН 2]
► 22 Мај // Јавна соба [50та дивизија, 22], приземје

▷▷ Академија за Човечки ресурси + регрутација

• Александар Радически  // Talent Acquisition Manager RLDatix;
• Бинаса Дрндар // HR Business Partner;

▷▷ Академија за Product Owner;

  • Данче Масларова Стојановска  // Principal Product Owner /PO Lead RLDatix;
  • Игор Добросављевиќ  // Product Manager Kin + Carta;

 

► 22 Мај // Јавна соба [50та дивизија, 22], прв спрат 

▷▷ Академија за Дигитален Маркетинг;
• Владимир Ристевски // Partner & Creative Director Piksel ;
• Крсто Златков // Институт за дизајн и технологии – ИДТ Скопје;

▷▷ Академија за UX/UI + дизајн;
• Благој Ѓелевски // Косопственик на Тивиус;
• Стефан Стојковски // UX/UI Designer.


– —

 

▷▷ ПРИЈАВУВАЊЕТО е бесплатно со регистрација на следниов линк: 

https://skala.edu.mk/otvoreni-denovi-vo-skala/ 

 

Ве очекуваме! ♡

— —

Погледнете ја атмосверата од претходните Отворени денови во Скала!

 

 ▷▷ СКАЛА АКАДЕМИИ: https://skala.edu.mk/

▷ СКАЛА 12 години ги создаваме најквалитетните кадри до креативните индустрии!

Контакт телефон: 076 266 740
×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме:

×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме: