Skip to content

Month: March 2023

Го прашавме GPT чатот што знае за Скала

Разговаравме со GPT чатот да ни каже што знае за Скала. И ни раскажа многу работи!

5 предности при РАН УПИС на Академиите за дизајн во Скала

Ако сакате да научите нови вештини или да направите кариерна промена, а да бидете подучувани од најдобриот менторски

Започнаа уписите во Скала за Академската учебна 2023/24 год.

Новата учебна година на Академијата за дизајн, уметност и технологии стартува со полна пареа!

ЖЕНИТЕ И НЕФОРМАЛНИТЕ ОБРАЗОВНИ МОЖНОСТИ

Нашата главна сила во статистиката е дека жените се застапени со 81% во севкупниот удел на курсевите и

Разговор со Дритон Сули, менаџер на продажба во Iute Pay

Нашите курсеви отсега имате можност да ги плаќате на 4 или 6 рати преку партнерство со Iute Pay

Запознајте го Петар Џон, ментор на обуката Аdobe After Effects

Петар Џон, визуелен уметник, motion graphic designer и коосновач на Lazy Kidz Visualz, виџеј колектив.

ФОТО ИМПРЕСИИ // П(Р)ОЛЕТ- СТУДЕНТСКА ИЗЛОЖБА

На 25 февруари во 20:00 часот, Јавна соба беше вистинско собиралиште на сите што сакаат уметност
×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме:

×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме: