Skip to content

Category: Новости

кирил џолев дејан џолев ИТ академии Скала

Соработка со еден од највлијателните експерти во ИТ-индустријата

По 12 години делување во креативните индустрии, прераснувајќи во најголемата дизајн– заедница, со експертиза за креирање и спроведување
уписите започнаа-академии-скала-џолев

Започнаа уписите во Скала за Академската учебна 2024/25 год.

Оваа учебна година во Скала предвидено е да се запишат +400 студенти на 11 Академии поделени во 24
×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме:

×
скала скул-џолев-академии

Остави инфо да те контактираме: